71 79 36 06 | [email protected]

Praktisk

Priser

Forsikringsselskaber, arbejdsgivere og kommuner – 1100kr for 50 minutter.

Privatbetalende får rabat – her koster en session på 50 minutter 950kr.

Samtaler over videotelefoni kan også tilbydes, hvis vi sammen vurderer, at det vil være hjælpsomt for dig.

Betaling

Betaling foregår med MobilePay (889879)

Tilskud

Du har mulighed for fuld dækning af psykologsamtalerne, hvis du enten privat har tegnet en sundhedsforsikring eller hvis din arbejdsplads har en sundhedsforsikring for dens medarbejdere. Dette gælder for 1,8 mio danskere. Da jeg er autoriseret psykolog er jeg godkendt af alle forsikringsselskaber.

Jeg har ikke en aftale med sygesikringen og kan derfor ikke tage imod henvisning fra egen læge. Find en psykolog der har overenskomst med sygesikringen her: www.psykologeridanmark.dk 

Sygesikring Danmark yder et tilskud på 300kr pr. konsultation, hvis du er medlem, og hvis du opfylder en af de elleve henvisningsårsager. Se mere på Sygesikring Danmark og oplys mig om dit medlemskab, hvis du ønsker, at jeg skal indberette elektronisk til Danmark.

Afbud

I tilfælde af afbud eller ændring af tid bedes dette ske senest kl 15 dagen før aftalte tid.  Ved afbud senere end dette faktureres fuld takst uanset årsag.

Fortrolighed & Etik

Som medlem af Dansk psykologforening henholder jeg mig foreningens etiske principper, hvilket blandt andet betyder, at jeg har tavshedspligt. Desuden er jeg autoriseret af Psykolognævnet og dermed omfattet Psykologloven.

Find vej

Klinikken ligger på Løvenørnsgade 1B, 8700 Horsens. Parkeringshuset for Bytorv Horsens er placeret lige overfor klinikken.